GLAiD- knæ/ hofte.

Home / GLAiD- knæ/ hofte.

GLAiD står for “Godt liv med artrose i Danmark”.

GLAiD-kursus er et forløb af 6 ugers varighed med 2 træninger om ugen af 1 times varighed, en undervisning og retest efter endt træningsforløb.

Før opstart vil du blive kaldt ind til en undersøgelse, hvor vi sammen vil finde ud af om det er den rigtige løsning for dig. Du vil blive undersøgt og der laves nogle tests, som vil danne grundlag for om du opnår forbedringer efter endt træningsforløb.

Udover træningen vil du også blive undervist i hvad det vil sige at have artrose. Hvad er der sket med dit led, leddets opbygning, hvorfor gør det ondt? Er det godt at bruge bandager/skinner? Risikofaktorer? mm.

Kurset har til formål, at du helst skal undgå en operation eller udskyde den længst muligt. Dette opnås ved en bedre forståelse for hvad der er i vejen, hvordan bruger du dit led mest hensigtsmæssigt og får trænet dine muskler op kvalitativt, så de er i stand til at holde dit led på plads.

Klinikken har stor erfaring med GLA:D-forløb.

Forløbet tager udgangspunkt i nyeste forskning og følger de nationale kliniske retningslinjer på området.

Med en lægehenvisning følger gældende sygesikrings- takster for både konsultationer og holdtræning -og undervisning.
Desuden ydes der tilskud ved medlemskab af sygeforsikring ”danmark”.
Har du en sundhedsforsikring så kan du undersøge om din sundhedsforsikring dækker forløbet.

Ring endelig til Fysiocenteret hvis du har yderligere spørgsmål.

About Guardian

All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined an chunks as necessary, making this the first true generator on the Internet. All the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined Lorem Ipsum as their default model text, and a search for web sites.