GLAiD- knæ / hofte

GLAiD står for “Godt liv med artrose i Danmark”

GLAiD-kursus er et forløb af 6 ugers varighed med 2 træninger om ugen af 1 times varighed, en undervisning og re-test efter endt træningsforløb.

Før opstart vil du blive kaldt ind til en undersøgelse, hvor vi sammen vil finde ud af om det er den rigtige løsning for dig. Du vil blive undersøgt og der laves nogle tests, som vil danne grundlag for om du opnår forbedringer efter endt træningsforløb.

Udover træningen vil du også blive undervist i hvad det vil sige at have artrose. Hvad er der sket med dit led, leddets opbygning, hvorfor gør det ondt? Er det godt at bruge bandager/skinner? Risikofaktorer? mm.

Kurset har til formål, at du helst skal undgå en operation eller udskyde den længst muligt. Dette opnås ved en bedre forståelse for hvad der er i vejen, hvordan bruger du dit led mest hensigtsmæssigt og får trænet dine muskler op kvalitativt, så de er i stand til at holde dit led på plads.

Klinikken har stor erfaring med GLAiD-forløb

Forløbet tager udgangspunkt i nyeste forskning og følger de nationale kliniske retningslinjer på området.

Med en lægehenvisning følger gældende sygesikrings- takster for både konsultationer og holdtræning -og undervisning.
Desuden ydes der tilskud ved medlemskab af sygeforsikring ”danmark”.

Har du en sundhedsforsikring så kan du undersøge om din sundhedsforsikring dækker forløbet.

Kontakt Fysiocenter Haarby hvis du har yderligere spørgsmål.

Det har været et rigtig godt kursus. Fået meget bedre vaner, og næsten ingen smerter. Det kan varmt anbefales.

Else-Marie

Jeg kan varmt anbefale GLAiD kurset, man får styrket sine muskler, man får meget bedre vaner, så man ikke får så ondt og i hyggelig atmosfære.

Anne Marie

12 uger, med start før påske, meget ondt i venstre knæ. 12 uger efter, er smerte fortaget og muskulatur styrket. Kan varmt anbefales.

Peter