Om klinikken

På Fysiocenteret er vi 6 fysioterapeuter samt en sundhedssekretær.

Fysiocenteret har kompetente fysioterapeuter med mange års erfaring og relevante kurser/uddannelse bag sig, for at kunne tilbyde den bedst mulige behandling eller træningsforløb til dig baseret på den nyeste faglige viden.

Fysiocenteret er en autoriseret fysioterapiklinik og derved godkendt til at modtage klienter med henvisning fra læger, speciallæger, sygehuse, ulykkes- og sundhedsforsikringer. Der ydes tilskud til behandlingerne som medlem af “Sygeforsikringen Danmark”.

Fysiocenteret råder over 5 separate behandlingsrum, som sikrer diskretion. En mindre træningsafdeling samt en stor træningssal med div. cardiomaskiner og MTT- træningsudstyr. Der er nem adgang, med automatisk døråbner.

Behandlingstiden for den enkelte klient er varierende, alt efter hvilken problematik der arbejdes med.

På Fysiocenteret arbejder vi med en bred vifte af klienter. Kroniske diagnosepatienter samt akutte patienter. Det kan være alt fra genoptræning, smertebehandling, vedligeholdende træning, akutte opstået skader samt vejledning til træning.

Vi tilbyder holdtræning som GLAiD- forløb, ryghold, fysio pilates, styrketræning/ fitnesshold, parkinson, superviseret træningshold samt hold i varmtvandsbassin.